Måndagsmysningar

Hej afropolitaner!

Jag hoppas att ni alla njuter av den nya månaden. Nåväl, har jag en historia till dig!

*drar fram stolen*

Wellllll, i ungefär ett år nu har jag undrat hur jag bäst kan använda bloggen The Afropolitan Shop (TAS) . Som du kanske nu startade TAS som en blogg 2006 kallad The Afropolitan Network , som lyfte fram afropolitiska berättelser från hela världen. Det är fortfarande en passion för mig att publicera och dela kulturellt relevanta utdrag från hela världen om svart kultur. Det är därför jag kommer att rulla ut en helt ny blogg den här månaden.


Jag är verkligen exalterad över detta, eftersom vi kommer att dela intressanta utdrag från alla hörn av den afropolitiska världen. Mitt lilla team på 2 volontärer (jag betalar dem med kramar och älskar hjärtan <3 för nu!) och jag kommer fortfarande att fokusera på fantastiskt afrikanskt mode och design, men kommer också att förgrena mig in i världen av musik, konst, litteratur, religion och mycket mer! Med det gemensamma temat att förena afropolitiska berättelser och idéer från personerna som talar. Så luta dig tillbaka och njut av det nya utseendet! Om du har några frågor eller förslag på berättelser, maila mig gärna på: beverly@theafropolitanshop.com

Älskar Afrika,
Beverly


Du kanske också gillar

Visa alla
Example blog post
Example blog post
Example blog post