The Times The Are A-Changin'

2012 har varit ett fantastiskt år för The Afropolitan Shop. Vår första fulla år i drift! Vi hade många höjder och några gupp på vägen. Men allt som allt strävar jag efter att göra detta till den främsta webbplatsen för afrikanska designers. Ett nav av kreativitet och insikt i trender och kultur. Jag har varit snygg upptagen med att starta upp men jag vill ägna mer tid åt bloggandet och twittrar. Så här går det!

Jag är ett fan av socialt mode, ska jag kalla det. När vanliga människor visar oss deras stil och kreativitet genom att dela foton eller videor. En cool sida för det här är Lookbook.nu. Det är lite hipsteriskt (ok väldigt) men jag älskar fortfarande visning av mode från hela världen. Se till att du kollar upp det:


Du kanske också gillar

Visa alla
Example blog post
Example blog post
Example blog post