Det är det, jag går!

Sxswaf20_button
Jag har snubblat på en bra (och ännu en populär) blogg av afropoliten G. Kofi Annan som heter Annansi Chronicles . Han är en författare, entreprenör och konsult om allt som dyker upp i afropolitiskt Afrika.

Jag är exalterad över det och glad att kunna meddela att han modererar en panel som träffande kallas Africa 2.0 för den hippa festivalen SXSW . Det är roligt eftersom jag har velat gå de senaste åren, men nu har jag en perfekt möjlighet. Om du inte har hört talas om South by Southwest så är det en riktigt cool indiefestival som har samlat en stor indie-fanbas b/c av sin showcase av band och filmer såväl som paneler. Den här panelen har titeln "Africa 2.0: Affecting Change Using Technology"

Kan inte vänta!


Du kanske också gillar

Visa alla
Example blog post
Example blog post
Example blog post