Låt oss rocka och blogga! (ok det är en töntig titel, jag vet)

När jag påbörjade denna afropolitiska resa har jag gett mig in i den svarta bloggvärldens otroligt berikande, pedagogiska och förändringsinspirerande värld. Det finns kanske tusentals svarta bloggare där ute som skriver om frågor som berör dem och samhället. Så jag vill starta en spotlight-funktion på de nya jag lägger till. Här är några att börja:

Det här är mer en webbplats än en blogg, men den har fantastiska artiklar, särskilt om valet i Kenya och krisen efter valet, som jag skulle säga är oöverträffad av andra bloggar

  • Logo [ USA ]
    Sphere Magazine en elegant, kulturellt relevant version av svart kultur såväl som globala frågor som påverkar studenter och ungdomar, skapad av den mångtalange Adrian Hopkins som jag är stolt över att känna.
  • 1 [ Nigeria/USA ]
    Uduak Oduoks Ladybrille "eller den afrikanska kvinnan i väst som är utbildad och globalt medveten om modetrender och stilar," och Yaya Mariebas CosweareAfricanwomen... är ställena att gå för afrikanskt mode. Jag är ständigt imponerad av dessa damer och deras känsla för stil. Dessutom har båda en inbyggd lojal läsekrets.

*foto av Arun Nevader

 

  • N4255884734_4665
    Och kanske den knäppaste och roligaste bloggen jag besöker Black Nerds Network . Bara genom att titta på logotypen kan du se...Det är bara roligt!

Håll utkik efter nästa del av..... Let's Rock and Blogroll!


Du kanske också gillar

Visa alla
Example blog post
Example blog post
Example blog post