Lebron King Kong

När jag först såg det nya omslaget till Vogue med Lebron James och Gisele Bunndchen tog det mig cirka 1,5 sekunder att tycka att det var stötande, sedan insåg jag att jag tyckte det var stötande och försökte komma på varför. Sedan när jag inte kunde sätta fingret på det (förutom att det är en stor svart man som ser läskigt ut, med munnen agape, tar tag i en ömtålig blond vit kvinna som förstärker flera hundra år gamla rädslor för svarta män) försökte jag övertyga mig själv om att det verkligen inte var inte stötande.

Sedan såg jag detta på satirsidan på Huffington Post :

Lebron


Kingkong

Och jag kände att det var stötande igen.

Frågor:

1) Varför är hans mun öppen som om han är på väg att svälja henne? Bara det skulle ha ändrat tonen på bilden

2) Varför verkar hon precis landa på marken, kanske har hon just blivit slängd över hans axel.

3) Det är bara dålig komposition.

uppdatering: *suck* här är en till -

Original


Du kanske också gillar

Visa alla
Example blog post
Example blog post
Example blog post