Bobby Jindals andra generationens kamp

Jag läste den här artikeln om guvernör Bobby Jindal från Louisiana och hur han på ett sätt förstörde det republikanska svaret på president Obamas tal om State of the Union. Det är ett intressant perspektiv på andra generationens amerikaner. Jag tror att jag håller med om premissen att Bobby Jindal är "konstig" inte för att folk är rasister (även om jag tror att det finns några som förmodligen inte gillar honom på grund av hans ras), utan för att han inte har löst sina egna problem med hans ras - detta är särskilt svårt eftersom han är republikan. Här är ett utdrag:

"Ett barn till invandrare har en unik uppsättning bildande upplevelser: lusten att etsa bort bitar av dig själv - ditt namn och ditt sammanhang - är mycket stark, särskilt om du försöker vinna förtroende hos människor på landsbygden i en sydstat. stat."
 
Påminner mig om några afropoliter jag känner...


Du kanske också gillar

Visa alla
Example blog post
Example blog post
Example blog post